dijous, 18 de juny del 2015

Paella de mussola i tòtena



Ingredients:
   
2 tòtenes
2 alls
2 mussoles
mija ceba
1 tomaca
400 g d’arròs
brou de peix de rebuig (cues de congre, caps d'abadeget, caps de mussola, i algun carranc roig.)
oli d’oliva

Elaboració:

Bullir tot el peix de rebuig uns 15 o 20 min., colar-lo i reservar 1l. de brou.
Picar la ceba i trossejar a daus les tòtenes, en tallar-les deixar-los la pell perquè done color a l’arròs, naturalment després de netejar-les.
A la paella sofregir la ceba i les tòtenes juntes amb l’oli gelat.
Afegir els alls picats fins, la tomaca ratllada i les nyores a trossets i sofregir amb ceba les tòtenes.
Afegir l’arròs i sofregir durant 2 minuts.
Abocar el brou calent, mentrestant  tallar la mussola a trossets menuts.
Coure durant 17 o 18 min. A mitjan bullida, posar la mussola  i quan ja estiga a punt, apagar el foc.

1 comentari:

  1. Deiríeu citar la font. Eixa recepta està copiada. La va redactar la meua alumna Núria Ros amb l'ajuda de son pare Amadeu, mariner de Xàbia, per cert. La vam publicar el 15 de juny de 2013.

    ResponElimina