Ingredients:
500 g d'arròs
Un quart de conill i mig pollastre (millor sensen pitreres)
mig pimentó roig
300 g de bajoquetes
100 g de garrofó, opcionalment tavella.
Un parell de cors de carxofa
250 gr d'esclata-sangs o rovellons
Romer i timó en branca.
Una tomaca
safrà
all
oli
sal
Elaboració:
1. Fregeix els pimentons en tires.
2. Aparta'ls i fregeix bastant la carn.
3. Afig la bajoqueta i fregeix-la bé .
4.
A continuació afig els esclata-sangs tallats en trossos grans i el
garrofó, fregeix lleugerament perquè els esclata-sangs mantinguen la seua
sabor.
5. Afig una picada amb 4 dents d'all, la tomaca i el safrà (molts li afigen pebre roig).
6. Afig l'aigua (1 litre) i registra el seu nivell.
7.
Afig mig litre d'aigua addicional i quan bulla deixa-ho entre 15 i 30
minuts. Posa les rametes de romer i timó ací, i recorda llevar-les
abans de tirar l'arròs.
8. En aquest moment rectifica la sal i afig
l'arròs, i ja saps menys de 20 minuts, si veus que es queda sense brou,
baixa el foc i tapa la paella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada