divendres, 19 de juny del 2015

Paella amb esclata-sangs i carxofes

Ingredients:

500 g d'arròs
Un quart de conill i mig pollastre (millor sensen pitreres)
mig pimentó roig
300 g de bajoquetes
100 g de garrofó, opcionalment tavella.
Un parell de cors de carxofa
250 gr d'esclata-sangs o rovellons
Romer i timó en branca.
Una tomaca
safrà
all
oli
sal

Elaboració:

1. Fregeix els pimentons en tires.
2. Aparta'ls i fregeix bastant la carn.
3. Afig la bajoqueta i fregeix-la bé .
4. A continuació afig els esclata-sangs tallats en trossos grans i el garrofó, fregeix lleugerament perquè els esclata-sangs mantinguen la seua sabor.
5. Afig una picada amb 4 dents d'all, la tomaca i el safrà (molts li afigen pebre roig).
6. Afig l'aigua (1 litre) i registra el seu nivell.
7. Afig mig litre d'aigua addicional i quan bulla deixa-ho entre 15 i 30 minuts. Posa les rametes de romer i timó ací, i recorda llevar-les abans de tirar l'arròs.
8. En aquest moment rectifica la sal i afig l'arròs, i ja saps menys de 20 minuts, si veus que es queda sense brou, baixa el foc i tapa la paella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada