dissabte, 20 de juny del 2015

Arròs de notari

Ingredients:

6 galtes (carrilladas) de porc
Manoll d'herbes
2 dents d'all
1 l de brou de bullir les galtes amb verdures
(1 ceba, 1 porro, 2 carlotes, 1 nap)
500 gr d'arròs
1 tomaca ratllada
safrà
1 nap
300 de carabassa
1 pimentó roig
oli
sal

Elaboració:

1) Primer es prepara el brou amb verdures (porros, carlota, ceba, naps, etc) i les galtes que prèviament es netegen bé i es frigen amb cebes tallades en juliana. S'afig també un manoll de rametes d'herbes aromàtiques. Que bulla almenys 30 minuts en olla de pressió.
2) Es talla a trossets la carabassa, el nap i el pimentó rog i es frig en la paella. S'afigen les galtes i es frigen.
3) S'afig la tomaca i el safrà i es remou uns minuts
4) S'aboca el brou de bullir les galtes i es porta a ebullició.
5) S'incorpora l'arròs quan bull i 18 minuts després es deixa reposar uns 3-4 minuts i se serveix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada