divendres, 19 de juny del 2015

Paella d’aletes de pollastre

 Ingredients: (per a 6 persones)

600 g d'arròs
½ kg aletes de pollastre partides
½ pimentó roig
2 carxofes
150 g de bajoquetes
1 tomaca madura
3 dents d'all
1 culleradeta de pebre roig dolç
6 cullerades d'oli
Safrà
2.5 litres d'aigua o millor, brou de pollastre
Sal

Elaboració:

Netegeu i saleu les aletes, talleu el pimentó roig en tires, lleveu les fulles exteriors de les carxofes i feu 8 trossos de cada una. Peleu i piqueu els alls i la tomaca i finalment lleveu les puntes de les bajoquetes i trossegeu-les. Tireu oli i un poc de sal en la paella i sofregiu les aletes fins que queden ben daurades, continuarem amb el pimentó, les carxofes, la bajoqueta i quan ja estiga tot ben sofregit, afegirem la tomaca i els alls. Retireu i reserveu les tires del pimentó per a adornar després la paella. Quan la tomaca estiga també sofregida afegiu el pebre roig i de seguida l'arròs i li donarem unes voltes. Regueu amb l'aigua o brou de pollastre bullint, afegiu el safrà, repartir els trossos de pimentó reservats, rectifiqueu de sal si fera falta i deixeu 10 minuts a foc fort i 8 a foc suau. Apageu i deixeu reposar uns cinc minuts abans servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada