600 g d'arròs
½ kg aletes de pollastre partides
½ pimentó roig
2 carxofes
150 g de bajoquetes
1 tomaca madura
3 dents d'all
1 culleradeta de pebre roig dolç
6 cullerades d'oli
Safrà
2.5 litres d'aigua o millor, brou de pollastre
Sal
Elaboració:
Netegeu
i saleu les aletes, talleu el pimentó roig en tires, lleveu les fulles
exteriors de les carxofes i feu 8 trossos de cada una. Peleu i piqueu els
alls i la tomaca i finalment lleveu les puntes de les bajoquetes i
trossegeu-les. Tireu oli i un poc de sal en la paella i sofregiu les
aletes fins que queden ben daurades, continuarem amb el pimentó, les
carxofes, la bajoqueta i quan ja estiga tot ben sofregit, afegirem la tomaca
i els alls. Retireu i reserveu les tires del pimentó per a adornar
després la paella. Quan la tomaca estiga també sofregida afegiu el pebre
roig i de seguida l'arròs i li donarem unes voltes. Regueu amb l'aigua o
brou de pollastre bullint, afegiu el safrà, repartir els trossos de
pimentó reservats, rectifiqueu de sal si fera falta i deixeu 10 minuts a
foc fort i 8 a foc suau. Apageu i deixeu reposar uns cinc minuts abans
servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada