Quatre cebes.
Quatre creïlles.
Dos tomaques.
468 g d'arròs.
Un l de brou de verdures, prèviament preparat
Oli d'oliva
Sal.
Opcionalment, 200 grams d’abadejo dessalat i
trossejat fi.
Preparació:
Sofregim les cebes fins a daurar-les i les retirem
reservant-les.
En el mateix oli, sofregim les creïlles que haurem
tallat a rodanxes fines.
Quan comencen a prendre color, afegim les tomaques
ben trossejades, l'arròs i la ceba ja daurada.
Ajustem de sal i deixem coure fins que estiga ben sofregit, sempre a foc lent.
En una olla a banda, haurem calfat el brou de verdures, i quan el sofregit siga a punt, li l'agregarem, i deixarem que bullisca a foc fort durant 5 minuts.
Ajustem de sal i deixem coure fins que estiga ben sofregit, sempre a foc lent.
En una olla a banda, haurem calfat el brou de verdures, i quan el sofregit siga a punt, li l'agregarem, i deixarem que bullisca a foc fort durant 5 minuts.
Reduirem el foc, i mantindrem la cocció lenta
durant altres 12 minuts, i llest.
Si anem a posar abadejo, ho afegirem en el moment de posar-li el brou al sofregit.
Si anem a posar abadejo, ho afegirem en el moment de posar-li el brou al sofregit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada