dijous, 18 de juny del 2015

Paella de floricol, ceba i abadejo

Ingredients:

200 g d'abadejo dessalat
400 g floricol
400 g d'arròs
1 tomaca
1 ceba xicoteta (150 g)
200 ml oli
1.5 litres d'aigua o brou de peix
1 culleradeta pebre roig
3 Alls
2 branquetes julivert
Safrà
Sal

Elaboració:

Sofregir en la paella a foc lent la floricol a trossos xicotets. A mitja cocció tirarem l'abadejo esmicolat i prèviament dessalat, continuarem 3 minuts més. Ho traiem i reservem.Continuar amb la ceba tallada en juliana. Picar en el morter els alls i el jolivert junt amb un poc de sal. Quan la ceba comence a ferse trasparent, afegir la tomaca triturada i la picada del morter. Donar-li unes voltes a l'arròs, afegir el pebre roig, remoure i de seguida abocar l'aigua o brou bullint. S'escampen els trossos d'abadejo i la floricol per damunt, es rectifica de sal si calguera
i es tira el safrà. Deixar coure uns 10 minuts a foc fort i 8 a foc mitjà. Apagar i deixar reposar uns 5 minuts. Ull amb la sal ja que l'abadejo sol soltar i podem passar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada