200 g d'abadejo dessalat
400 g floricol
400 g d'arròs
1 tomaca
1 ceba xicoteta (150 g)
200 ml oli
1.5 litres d'aigua o brou de peix
1 culleradeta pebre roig
3 Alls
2 branquetes julivert
Safrà
Sal
Elaboració:
Sofregir
en la paella a foc lent la floricol a trossos xicotets. A mitja cocció
tirarem l'abadejo esmicolat i prèviament dessalat, continuarem 3 minuts
més. Ho traiem i reservem.Continuar amb la ceba tallada en juliana.
Picar en el morter els alls i el jolivert junt amb un poc de sal. Quan
la ceba comence a ferse trasparent, afegir la tomaca triturada i la
picada del morter. Donar-li unes voltes a l'arròs, afegir el pebre roig,
remoure i de seguida abocar l'aigua o brou bullint. S'escampen els
trossos d'abadejo i la floricol per damunt, es rectifica de sal si calguera
i es tira el safrà. Deixar coure uns 10 minuts a foc fort i 8 a
foc mitjà. Apagar i deixar reposar uns 5 minuts. Ull amb la sal ja que
l'abadejo sol soltar i podem passar-nos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada