400 g d’arròs
300 g de musola
24 cues de gamba
8 crancs
1 litre de brou de peix
7 dents d'all
1 ramellet de julivert
2 tomaques madures
1 nyora
Oli
Sal
Elaboració:
Torreu
un poc la nyora, lleveu-li la cua i prepareu una salmorreta picant-la
junt amb els alls pelats, el julivert, sal i la tomaca pelada i picada.
En una paella gaspatxera calfeu oli i sofregir la mussola neta,
trossejada i prèviament salada i els carrancs. Reserveu. En el mateix oli
sofregiu la salmorreta i quan comence a enfosquir la tomaca, afegiu
l'arròs i donar-li unes quantes voltes. Regueu amb el brou calent. Quan
comence a bullir, col•loqueu el peix i les cues de gamba. Rectifiqueu de
sal si fera falta i deixeu coure a foc lent uns 18 minuts fins que se'ns
quede l'arròs sec.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada