divendres, 19 de juny del 2015

Arròs sec amb mussola



Ingredients:

400 g d’arròs
300 g de musola
24 cues de gamba
8 crancs
1 litre de brou de peix
7 dents d'all
1 ramellet de julivert
2 tomaques madures
1 nyora
Oli
Sal

Elaboració:
 
Torreu un poc la nyora, lleveu-li la cua i prepareu una salmorreta picant-la junt amb els alls pelats, el julivert, sal i la tomaca pelada i picada. En una paella gaspatxera calfeu oli i sofregir la mussola neta, trossejada i prèviament salada i els carrancs. Reserveu. En el mateix oli sofregiu la salmorreta i quan comence a enfosquir la tomaca, afegiu l'arròs i donar-li unes quantes voltes. Regueu amb el brou calent. Quan comence a bullir, col•loqueu el peix i les cues de gamba. Rectifiqueu de sal si fera falta i deixeu coure a foc lent uns 18 minuts fins que se'ns quede l'arròs sec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada