400 g arròs
1 tros de fetge de rap
2 llobarros xicotets
1.5 litres de brou de peix
1 ceba mitjana
3 nyores o 2 culleradetes de pebre roig
4 alls
1 tomaca madura
Oli d'oliva
Safrà
Sal
Elaboració:
Demanar
al pescater que ens separe els lloms dels llobarros de manera que
queden ben nets d'espines i tallar-los en trossos mitjans. Trossejar
també el fetge del rap i salar-ho tot. Sofregir en la paella les nyores,
la ceba finament picada, els alls triturats i quan comencen a daurar-se
agregar la tomaca pelada i picada. Mentrestant, picar les nyores en el
morter i agregar-les al sofregit. Afegir l'arròs, donar-li unes voltes
en el sofregit durant un parell de minuts (si no tinguérem nyores, és el
moment d'agregar el pebre roig), remoure i després regar amb el brou
bullint. Deixar bullir a foc fort uns 10 minuts, després repartir el
peix i el fetge del rap per damunt de la paella, abaixar el foc i deixar
coure uns 8 o 10 minuts mes fins que s'asseque el brou. Apagar i
deixar reposar uns minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada