dijous, 18 de juny del 2015

Paella de fetge de rap i llobarro

Ingredients:

400 g arròs
1 tros de fetge de rap
2 llobarros xicotets
1.5 litres de brou de peix
1 ceba mitjana
3 nyores o 2 culleradetes de pebre roig
4 alls
1 tomaca madura
Oli d'oliva
Safrà
Sal

Elaboració:

Demanar al pescater que ens separe els lloms dels llobarros de manera que queden ben nets d'espines i tallar-los en trossos mitjans. Trossejar també el fetge del rap i salar-ho tot. Sofregir en la paella les nyores, la ceba finament picada, els alls triturats i quan comencen a daurar-se agregar la tomaca pelada i picada. Mentrestant, picar les nyores en el morter i agregar-les al sofregit. Afegir l'arròs, donar-li unes voltes en el sofregit durant un parell de minuts (si no tinguérem nyores, és el moment d'agregar el pebre roig), remoure i després regar amb el brou bullint. Deixar bullir a foc fort uns 10 minuts, després repartir el peix i el fetge del rap per damunt de la paella, abaixar el foc i deixar coure uns 8 o 10 minuts mes fins que s'asseque el brou. Apagar i deixar reposar uns minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada