Ingredients:
500 g d'arròs
1l de brou de morralla
400 g d'abadejo
500 g de coliflor
2 tomaques ratllades
1 cullerada gran de nyora picada i fregida prèviament
6 dents d'all
Olie al gust
sal
safrà
Elaboració:
1.-Es fregeix la coliflor en trossos grans i es reserven abans de quedar massa fets.
2. Es fregeix l'abadejo en tacs, prèviament remullat durant 24 hores
3.
Es prepara una picada amb els alls, la tomaca, el safrà i la nyora
picada i fregida prèviament. S'aboca sobre l'abadejo i es cuina fins
que quede seca la barreja.
4. S'afig l'arròs i es fregeix fins que canvie de color (1-2 minuts).
5. A continuació afegim el brou i els trossos de coliflor.
6. 18 minuts després apaguem el foc i reservem 5 minuts abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada