350 g arròs
2 carxofes
2 tomaques madures
150 g de cigrons (ja bullits)
150 g de esclata-sangs o rovellons
1/4 kg fetgets de pollastre
1,3 litres de caldo de pollastre
2 dent d'all
Una mica de romer
Safrà
Pebre
Oli
Sal
Elaboració:
Netejar, pelar i tallar en quarts les carxofes, netejar i tallar els
esclata-sangs (rovellons) en trossos de 2 o 3 centímetres. Pelar i picar alls i
tomaques. En una cassola de fang sofregir a foc fluix la carxofa i alls.
Després donar un parell de voltes als fetgets, prèviament salats i retirar. Una
vegada freds, tallar-los en trossos també de 2 o 3 centímetres i tornar-los a
la cassola. Afegir la tomaca ben picada, els cigrons bullits i salpebrar.
Empolvorar amb el romer. Sofregit la tomaca afegir el caldo i deixar coure a
foc fort uns 5 minuts. Tirar l'arròs i els esclata-sangs i quan comence a
bullir altra vegada, baixar a foc mitjà fins a aconseguir que bulla per igual.
Rectificar de sal si fera falta, afegir el safrà i deixar coure uns 17 minuts.
Que repose uns 4 minuts i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada