divendres, 19 de juny del 2015

Paella amb ceba i alls secs


Ingredients:

125 g d'abadejo
400 g d'arròs
200 de ceba tallada fina
200 cl d'oli
tres o quatre alls partits sense pelar
pebre roig
safrà
un polsim de pebre negre
aigua
sal

Elaboració:
L'abadejo ha d'estar arremullat tres o quatre hores abans i fet miquetes.                                                       Amb l'oli ja ben calent, se li tiren els alls; ja daurats, la ceba, i la sal, i se sofrig el conjunt; quan aquella transparente, l'abadejo, i es regira tot uns moments; es posa l'arròs, i se sofrig, ben mesclat també, i s'afegeix una culleradeta de pebre roig, i abocant-li l'aigua ben calenta, que es tindrà preparada (quatre quintes parts d'un litre); es tasta de sal i es tiren el safrà i la pols de pebre negre, s'aviva o s'esmorteix el foc fins eixugar-se el gra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada