diumenge, 21 de juny del 2015

Arròs amb conill, caragols i tirabecs

Ingredients: (8 persones)

1 conill
250 g de bajoqueta
250 g de tirabecs
3-4 carxofes.
Un grapat de vaquetes
2 l de brou de carn
1 kg d'arròs
Herbes per a assaonar el conill
oli
sal
1 tomaca ratllada
8 dents d'all
nyora picada (opcional)

Elaboració:

1. Fregeix els tirabecs en tires
2. Aparta els tirabecs i fregeix bastant la carn.
3. Afig la bajoqueta i fregeix-la bé.
4. Afig una picada amb les dents d'all, la tomaca i el safrà (o pebre roig).
5. Afig el brou de carn
6. Quan comence a bullir rectifica la sal i afig l'arròs i ja saps menys de 20 minuts i llest
7. Tapa la paella, 5 minuts de repòs i a menjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada