dijous, 18 de juny del 2015

Paella de cullera i mosca

Ingredients:

1/4 kg Conill
1/4 kg Pollastre
1/4 kg Costella
250 g Bajoqueta
100 g Fesols blancs
6 Carxofes
Mig pimentó roig
1 All:
2 Tomques madures
12 Tirabeques
1/2 kg Arròs
1,5 l Aigua
12 Vaquetas
2 cullerades Oli
Sal al gust
Safrà al gust

Elaboració:

Prèviament cal desossar tota la carn i fregir-la amb dues cullerades d'oli en la paella. Quan estiga daurada, s'afigen les carxofes, els fesols i el pimentó roig, i se sofregeix tot ben. Una mica després, s'incorpora l'all trossejat i la tomaca ratllada, els caragols nets, el safrà i l'aigua. Portem a ebullició i deixem que bulla uns minuts.
Quan hem deixat que bulla uns minuts,  afegirem els bajoquetes, els tirabeques, el colorant o el safrà i la sal. Passats uns quinze minuts, incorporem l'arròs a foc fort i als cinc minuts ho baixem al mínim fins al final. En total, hem tingut l'arròs uns 20 minutos en el foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada