Ingredients:
1/4 kg Conill
1/4 kg Pollastre
1/4 kg Costella
250 g Bajoqueta
100 g Fesols blancs
6 Carxofes
Mig pimentó roig
1 All:
2 Tomques madures
12 Tirabeques
1/2 kg Arròs
1,5 l Aigua
12 Vaquetas
2 cullerades Oli
Sal al gust
Safrà al gust
Elaboració:
Prèviament
cal desossar tota la carn i fregir-la amb dues cullerades d'oli en la
paella. Quan estiga daurada, s'afigen les carxofes, els fesols i el
pimentó roig, i se sofregeix tot ben. Una mica després, s'incorpora l'all
trossejat i la tomaca ratllada, els caragols nets, el safrà i l'aigua.
Portem a ebullició i deixem que bulla uns minuts.
Quan hem deixat
que bulla uns minuts, afegirem els bajoquetes, els tirabeques, el
colorant o el safrà i la sal. Passats uns quinze minuts, incorporem
l'arròs a foc fort i als cinc minuts ho baixem al mínim fins al final.
En total, hem tingut l'arròs uns 20 minutos en el foc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada