½ kg de ous de sépia
2 carxofes
100 g de pésols
1 tomaca
1.3 litres de brou de peix
Safrà
3 alls
Oli d'oliva
Sal
Elaboració:
Talleu les carxofes en trossos xicotets i deixeu-les en aigua amb unes
gotes de llima per a blanquejar-les. Peleu la tomaca. Saleu els ous. En
la paella sofregir directament els alls pelats i una vegada daurats,
piqueu-los en el morter junt amb la tomaca. En el mateix oli sofregiu
lleugerament els ous i retirar. Continuem amb les carxofes, els pésols i
el contingut del morter (tomaca i all picat). Per últim agregueu
l'arròs, doneu-li unes voltes durant un parell de minuts i regueu amb el brou bullint. Afegiu els ous reservats, poseu safrá, saleu i deixeu
bullir uns 10 minuts a foc fort i 8 minuts més a foc moderat. Apagueu i
deixeu reposar uns minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada