dilluns, 22 de juny del 2015

Arròs amb caragols i tirabecs

Ingredients: (per a 8 persones)

1 conill
250 g de bajoqueta
250 g de tirabecs
3-4 carxofes.
un grapat de cargols
2 l de brou de carn
1 kg d'arròs
Herbes per a assaonar el conill
oli
sal
1 tomaca ratllada
8 dents d'all
nyora picada (opcional)

Elaboració:

Una vegada sofregit tots els ingredients en una paella s'afig el brou i posteriorment quan bulla 18 minuts i llest. 5 minuts de repòs i a menjar.
1. Frig bastant el conill i aparta'l.
2. Sofrig la bajoqueta, els tirabecs i les carxoges.
3. Afig una picada 8 dents d'all, la tomaca i la nyora o prbre roig.
4. Agrega la carn que havies apartat.
5. Afig els 2 l de brou de carn.
6. Quan bulla rectifica la sal i afig l'arròs i ja saps menys de 20 minuts. Si veus que es queda sense brou, baixa el foc i tapa la paella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada