dilluns, 22 de juny del 2015

Arròs amb cansalada



Ingredients: 

1/2 pota de porc,
1 tros de cansalada,
1 tros de
costella de porc,
1 tros de punta de pit de vedella i un altre de porc,
1 os de babilla de vedella,
1/4 de fesols,
1/2 kg. d'arròs,
penca, nap i coliflor,
pebre dolç,
safrà,
sal
un rajolí d'oli.

Elaboració:
 

Es posa l'oli al foc (només se li ha de tirar un rajolí d'oli ja que desprén una gran quantitat de greix). i quan està calent es li tira tota la carn, a continuació se li afig tota la verdura i finalment se li tira el pebre dolç. Després d'acò se li oboca l'aigua i se li trenca el bull 4 o 5 vegades, és a dir, quan bulla se li afig una miqueta (un got) d'aigua, i així 4 o 5 vegades. Se li tira la sal i l'arròs i quan torne a bullir si li afig el safrà i deixem que acabe de coure. Aquest plat, com tots els tradicionals, requereixen molt de temps d'elaboració. El fet de trencar el bull 4 o 5 vegades és per al fet que els fesols és coguen bé per dins. Al cap de 20 minuts estarà llest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada