1/2 pota de porc,
1 tros de cansalada,
1 tros de
costella de porc,
1 tros de punta de pit de vedella i un altre de
porc,
1 os de babilla
de vedella,
1/4 de fesols,
1/2 kg. d'arròs,
penca, nap i coliflor,
pebre dolç,
safrà,
sal
un rajolí d'oli.
Elaboració:
Es posa l'oli al foc (només se li ha de tirar un rajolí d'oli ja
que desprén una gran quantitat de greix).
i quan està calent es li
tira tota la carn, a continuació se li afig tota la verdura i finalment se li tira
el pebre dolç. Després d'acò se li oboca l'aigua i se li
trenca el bull 4 o 5 vegades, és a dir, quan bulla se li afig una miqueta (un
got) d'aigua, i així 4 o 5 vegades. Se li tira la sal i l'arròs i quan torne a
bullir si li afig el safrà i deixem que acabe de coure. Aquest plat, com tots
els tradicionals, requereixen molt de temps d'elaboració. El fet de trencar el
bull 4 o 5 vegades és per al fet que els fesols és coguen bé per dins. Al cap de 20 minuts estarà llest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada