400 g de pollastre trossejat xicotet
4 gambes grans
4 cigales grans
12 clòtxines
300 g de calamars o
sèpia trossejada en daus de 3 cm.
300 cl d'oli
una tomaca gran
ratllada
una dent d'all picat
molt fina
mitja ceba picada molt
fina
300 g de bajoqueta
ampl,
500 g d'arròs
una cullerada de pebre
roig dolç
brins de safrà o
colorant alimentari
aigua
sal
Elaboració:
Calfem l'oli en la paella, quan comença a fumejar, saltegem durant un minut les
gambes i les cigales les retirem i reservem. Seguidament, afegim el pollastre i
esperem que comence a daurar-se, donant-li voltes de tant en tant. En eixe
moment, incorporem els calamars i/o la sèpia, saltegem el conjunt durant tres o
quatre minuts. A continuació afegim la verdura i deixant un buit en el mig de
la paella, sofregim la ceba fins que es daure seguidament la tomaca (deixem el
conjunt a foc suau fins que enfosquisca una mica el tomaca). Posem l'all picat
i afegim el pebre roig, ho regirem tot molt ràpidament i afegim el brou de peix
o aigua. Deixem coure tot durant 15 minuts i incorporem l'arròs i el colorant o
safrà.
Deixem
coure la paella fins que l'arròs aquest al punt i el brou s'haja evaporat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada