dimecres, 17 de juny del 2015

Paella mixta

Ingredients:

400 g de pollastre trossejat xicotet
4 gambes grans
4 cigales grans
12 clòtxines
300 g de calamars o sèpia trossejada en daus de 3 cm.
300 cl d'oli
una tomaca gran ratllada
una dent d'all picat molt fina
mitja ceba picada molt fina
300 g de bajoqueta ampl,
500 g d'arròs
una cullerada de pebre roig dolç
brins de safrà o colorant alimentari
aigua 
sal

Elaboració:
Calfem l'oli en la paella, quan comença a fumejar, saltegem durant un minut les gambes i les cigales les retirem i reservem. Seguidament, afegim el pollastre i esperem que comence a daurar-se, donant-li voltes de tant en tant. En eixe moment, incorporem els calamars i/o la sèpia, saltegem el conjunt durant tres o quatre minuts. A continuació afegim la verdura i deixant un buit en el mig de la paella, sofregim la ceba fins que es daure seguidament la tomaca (deixem el conjunt a foc suau fins que enfosquisca una mica el tomaca). Posem l'all picat i afegim el pebre roig, ho regirem tot molt ràpidament i afegim el brou de peix o aigua. Deixem coure tot durant 15 minuts i incorporem l'arròs i el colorant o safrà.
Deixem coure la paella fins que l'arròs aquest al punt i el brou s'haja evaporat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada