dissabte, 20 de juny del 2015

Arròs amb teuladins i bolets

Ingredients: (per a 8 persones)
 
800 g d'arròs
mig pollastre
mig conill
vuit teuladins
1/4 Kg. de costella de porc
1/4  de magra de porc
mig quilo de bolets
dos pimentons
dos cabeces d'all,
un tomaca madura
un grapat de bajoquetes
2 dl. d'oli
safrà 
sal.
 
Elaboració: 

Es trosseja el pollastre i el conill en trossos xicotets; es talla també la costella i la magra de porc en trossos regulars; es parteixen per la meitat els teuladins.
Posem oli en la paella, quan ja està calent es fregeix el pollastre, el conill, la carn, i costella de porc i els teuladins, tot junt assaonat amb sal. Es tallen els pimentons en trossos regulars; es llaven els bolets en repetides aigües i es tallen a trossos; es netegen els fesols i es tallen per la meitat, es pica la tomaca i es pelen els alls. En un cassó es posa aigua a calfar, litre i mig, doble quantitat d'arròs. Se li pot afegir un cubet de brou concentrat.
Quan la carn ja està fregida s'afig el pimentó, la tomaca, els bolets, els fesols i els alls, es remou tot i se sofregeix lentament; quan ja estiga fregit s'afig l'arròs; s'assaona amb safrà i es rectifica de sal si convé; s'incorpora l'aigua calenta; quan trenque a bullir es calcula 20 minuts de cocció. Abans de servir deixar reposar cinc minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada