125 g d'abadejo,
arremullat abans, i fet a miques
400 g d'arròs
500 g d'espinacs ben rentats i trinxats
cinc o sis alls tendres
nets i fets a trossets
200 dl d'oli
tres o quatre alls
partits sense pelar
pebre roig
safrà
un polsim de pebre negre
aigua
sal
Elaboració:
Amb l'oli ja ben calent, se li tiren els alls; ja daurats, els espinacs i la sal, i
se sofrig el conjunt; quan aquella transparente, l'abadejo, i es regira tot
uns moments; es posa l'arròs, i se sofrig, ben mesclat també, i s'afegeix una
culleradeta de pebre roig, i abocant-li l'aigua ben calenta, que es tindrà
preparada (quatre quintes parts d'un litre); es tasta de sal i es tiren el
safrà i la pols de pebrenegre, s'aviva o s'esmorteix el foc fins eixugar-se el
gra..

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada