dimecres, 17 de juny del 2015

Paella d'espinacs i alls tendres



Ingredients:

125 g d'abadejo, arremullat  abans, i fet  a miques
400 g d'arròs
 500 g d'espinacs ben rentats i trinxats
cinc o sis alls tendres nets i fets a trossets 
200 dl d'oli        
tres o quatre alls partits sense pelar 
pebre roig 
safrà        
un polsim de pebre negre
aigua 
sal


Elaboració:                                                                                                                                                                                                                                                                      
Amb l'oli ja ben calent, se li tiren els alls; ja daurats, els espinacs i la sal, i se sofrig el conjunt; quan aquella transparente, l'abadejo, i es regira tot uns moments; es posa l'arròs, i se sofrig, ben mesclat també, i s'afegeix una culleradeta de pebre roig, i abocant-li l'aigua ben calenta, que es tindrà preparada (quatre quintes parts d'un litre); es tasta de sal i es tiren el safrà i la pols de pebrenegre, s'aviva o s'esmorteix el foc fins eixugar-se el gra..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada