Ingredients:
600 gr de ratlla fresca i neteja
300 gr de coliflor
Mig pimentó roig
Mitja ceba
Un quart d'albergínia
150 g bajoquetes
Una tomaca mitjana
3 dents d'all
180 ml olie d'oliva
Una cullerada prostre de pimentón dolça
Unacucharada postres de colorant )
400 g d'arròs
Aigua (sempre el doble que la quantitat d'arròs)
Sal
Elaboració:
En la paella, incorporeu abundant oli, sofregiu el peix i reserveu a part. En
el mateix oli, sofregiu les verdures fins que adquirisquen un color
torrat, incorporeu el pimentón i colorant, sofregiu per uns segons i
ràpidament perquè no es creme, afegiu el tomàquet picat i removeu.
Sofregit uns minuts el tomàquet amb tots els ingredients, afegiu
l'arròs. Quan comence a adquirir una aparença transparent, és el moment
d'afegir l'aigua. Incorporeu el peix reservat, repartit per la
paella. Els primers 5 a 7 minuts, a foc fort, després baixeu a foc
mitjà-baix. Assaoneu al gust. Una vegada que haja absorbit tot el brou,
estarà llista. Col·loqueu una tapadora i deixeu reposar abans de servir
uns minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada