dimecres, 17 de juny del 2015

Paella de rajada

Ingredients:

600 gr de ratlla fresca i neteja
300 gr de coliflor
Mig pimentó roig
Mitja ceba
Un quart d'albergínia
150 g bajoquetes
Una tomaca mitjana
3 dents d'all
180 ml olie d'oliva
Una cullerada prostre de pimentón dolça
Unacucharada postres de colorant )
400 g d'arròs
Aigua (sempre el doble que la quantitat d'arròs)
Sal

Elaboració:

En la paella, incorporeu abundant oli, sofregiu el peix i reserveu a part. En el mateix oli, sofregiu les verdures fins que adquirisquen un color torrat, incorporeu el pimentón i colorant, sofregiu per uns segons i ràpidament perquè no es creme, afegiu el tomàquet picat i removeu. Sofregit uns minuts el tomàquet amb tots els ingredients, afegiu l'arròs. Quan comence a adquirir una aparença transparent, és el moment d'afegir l'aigua. Incorporeu el peix reservat, repartit per la paella. Els primers 5 a 7 minuts, a foc fort, després baixeu a foc mitjà-baix. Assaoneu al gust. Una vegada que haja absorbit tot el brou, estarà llista. Col·loqueu una tapadora i deixeu reposar abans de servir uns minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada