Ingredients:
400 g d’arròs
2 calamars mitjans
1 sèpia
1 tomaca madura
1 ceba
2 alls
1 sobre de tinta de calamar
1l de brou de peix
3 cullerades d’oli
sal
Elaboració:
Poseu oli en una paella i a foc lent. Mentre,
peleu la ceba i la tomaca i ho piqueu tot en quadradets. Quan estiga calent l’oli,
aboqueu la ceba i la sofregiu fins que estiga tendra i daurada. Aboqueu la
tomaca i deixeu-ho to durant 10 minuts. Reserveu el sofregit.
Per una altra banda, netegeu i trossegeu els
calamars i la sèpia.
Poseu oli a la paella, que no ha de ser la mateixa
que hem usat per al sofregit, sinó que ha de ser la paella on es fa l’arròs, i
calfeu-lo. Quan estiga calent afegiu els alls, deixeu-los uns segons i aboqueu
la sèpia i els calamars. Sofregiu-ho tot fins que estiga daurat.
Poseu l’arròs i aneu menejant. Afegiu el
sofregit, la tinta de calamar i el brou del peix. Deixeu-ho coure durant 15
minuts, al cap d’aquest temps estarà llest per a ser emplatat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada