Ingredients:
400 g de magre de porc (llom de cap o agulla de porc)
Quatre carxofes
500 g d'arròs
Un litre de brou d'au i verdures o solament de verdures
Quatre dents grans d'all
Una cullerada de nyora picada (o pebre roig)
Una tomaca rallada
Un sobre de safrà mòlt o colorant
oli al gust (75 dl)
sal
Elaboració:
1.- Posem en la paella l'oli i la sal gruixuda
2.- Afegim les carxofes.
3.- Es retiren les carxofes quan estiguen ja fregides i
s'afig la carn en daus o trossos.
4.- Preparem la picada d'alls, sal gruixuda i nyora o pebre
roig. Després s'afig la tomaca i julivert picat.
4.- Prepararem la picada d'alls, sal gruixuda i nyora o
pebre roig. Després s'afig la tomaca i julivert picat.
5.- S'incorpora a la paella
6.- Es frig bé tot fins que la tomaca quede seca i llavors
s'incorpora l'arròs i es frig.
7.- S'incorpora el brou i quan comence a bullir col·loquem
les carxofes procurant que queden boniques.
8.- Als 20 minuts ja està.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada