dijous, 18 de juny del 2015

Paella d'ànec



Ingredients:

Oli d'oliva verge 150 cc
Aigua
Arròs 320 g
Safrà de flor
Colorant alimentari en cas de no tenir safrà
Garrofó 125 g
Tavella 80 g
Bajoqueta 400 g
Ànec 1/2
Pebre roig dolç mòlt
Pollastre 1/2
Sal.
Tomaca 4 cullerades soperes (natural ratllada)

Elaboració

Calfem l'oli en la paella i, quan comença a fumejar, incorporem el pollastre i l'ànec trossejats, daurant-los acuradament a foc mitjà. A continuació, afegim la verdura també trossejada i la sofregim durant un parell de minuts. Seguidament, fent un buit enmig de la paella, sofregim la tomaca i, quan comença a enfosquir, el pebre roig amb cura que no es creme o amargaria la paella. Removem tot ben i afegim aigua fins a la vora de la paella. Deixem coure la paella durant 40 minuts, rectificant de sal.
Afegim l'arròs i el colorant o els brins de safrà, procurant repartir ben tot l'arròs per la paella, i deixem coure a foc viu fins que l'arròs estiga al punt i el brou s'evapore per complet tal com indiquem en consells per a la cocció d'arròs en paella. Deixar reposar uns minuts i a la taula

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada