dijous, 18 de juny del 2015

Paella de blanquet i costelletes

Ingredients:

400 g d'arròs
400 g costelles de porc
2 blanquets
60 g de cigrons
1 tomaca
½ pimentó roig
2 alls
300 g de bolets
1250 cc de brou
Oli
Safrà
Sal

Elaboració:

Deixeu a remulla la nit anterior els cigrons junt amb un pessic de sal i mitja culleradeta de bicarbonat. Quan anem a utilitzar-los escórrer-los i llavar-los bé. Calfeu aigua en una olla i quan comence a bullir afegiu els cigrons i deixar coure a foc mínim, entre hora i mitja i dos hores i mitja depenent de la duresa de l'aigua i la qualitat dels cigrons. Una vegada espitigen tendres, apagueu el foc i reserveu tant els cigrons com el brou. Trossegeu i saleu les costelles. Talleu el blanquet a rodanxes d'un cm aproximadament. Piqueu el pimentó, la tomaca i el alls. En una paella calfeu oli, afegir sal i sofregir, a foc lent, les costelles durant uns 8 minuts. Després afegiu el blanquet i doneu-li unes voltes durant un parell de minuts mes. Retireu el blanquet, tireu el pimentó i sofregit aquest, afegiu la tomaca i els alls. Remourem tot durant uns 5 minuts més i hi agregarem l'arròs. Li donarem unes voltes i regarem amb el brou dels cigrons bullint. Afegiu el safrà i deixeu coure a foc fort uns 10 minuts, afegiu després els trossos de blanquet, els bolets i els cigrons, rectifiqueu de sal si fera falta i abaixeu-li el foc un poc fins que s'asseque el caldo i quede l'arròs cuit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada