Coliflor 500 gr.
abadejo dessalat 500 gr.
Espines de abadejo dessalat 500 gr
All picat 2 o 3 dents
Arròs 400 gr.
Oli d'oliva 160 gr.
Ceba picada 50 gr.
Tomaca ratllada 3 cullerades
Pebre roig dolç 1 cullerada
Safrà o colorant
Aigua 2,5 l
sal
Elaboració:
Preparem el brou per a l'arròs coent durant 30 minuts les
espines de bacallà en l'aigua, colem i reservem.
Trossegem la coliflor en ramillets i l’abadejo en trossos no
massa xicotets. Calfem l'oli en la paella, afegim la coliflor i ofeguem 10
minuts a foc suau, fem un buit en el centre de la paella apartant la coliflor.
Incorporem la ceba i ofeguem molt suaument fins que comença a daurar-se.
Seguidament posem els alls, sofregim un minut sense deixar que l'all prenga
color i afegim la tomaca, vam seguir sofregint fins que la tomaca aquest molt
molt fregit, afegim el pebre roig procurant que no es creme i agreguem l'arròs,
ofeguem un altre minuts mes.
Afegim el safrà o colorant i aboquem el brou d’abadejo,
colat i bullint, Col·loquem els trossos d’abadejo per damunt i cuinem seguint
els consells per a la cocció de l'arròs fins que la paella estiga al punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada