divendres, 19 de juny del 2015

Paella amb ceba, ous de sèpia i abadejo

Ingredients:

400 g arròs
½ kg ous de sépia
200 g d'abadejo dessalat
2 o 3 cebes segons grandària
1.3 litres de brou de peix
3 nyores
2 dents d'all
2 tomaques
Julivert
Safrà
Oli oliva
Sal

Elaboració:

Calfeu oli en la paella i sofregiu les nyores. Retireu-les i en el mateix oli sofregirem la ceba tallada en juliana (com si fóra per a ensalada). Després afegiu als ous de sèpia prèviament salats. Prepareu en el morter o millor amb una batedora, una picada amb les tomaques, les nyores, els alls i el jolivert. Incorporeu-ho a la paella i quan la tomaca estiga fregida afegiu l'arròs que remourem durant dos minuts i immediatament agregarem el brou bullint. Procurarem que els ous estiguen ben distribuïts per tota la paella i quan alce el bull repartirem l'abadejo esmollat, afegirem el safrà, la sal, deixarem bullir 10 minuts a foc fort i 8 a foc moderat. Si heu jugat bé amb el foc, en eixe moment s'haurà acabat el brou i començarem a sentir com sofrig l'arròs, és l'hora d'apagar el foc i deixar-la reposar uns minuts abans de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada