12 pilotetes
8 trossos de pollastre
un grapat de bajoquetes
1 pimentó roig
1 pot de tomaca triturada
Julivert
all
pebre roig dolç
colorant
sal
un grapat i mig d’arròs per persona
2 pastilles de brou de carn
oli
aigua
Elaboració:
Posem l’oli a calfar en la paella, després sofregim el pollastre, les
pilotetes i quan estiguen sofregides es trauen i es reserven. A continuació
posem a sofregir el pimentó roig a trossos i després fem el mateix que les
pilotes i el pollastre i reservem. En un morter triturem l’all, el julivert, el
pebre roig, el colorant i la sal
Posem l’arròs i el sofregim, a continuació aboquem la picada que hem fet al
morter i el pot de tomaca triturat amb les dos pastilles de brou a trossets. Després
ho menegem tot bé i sofregim. Posem aigua calenta i distribuïm tots els
ingredients que teníem reservats, menys el pimentó roig que el posarem quasi al
final. S’ha de controlar el foc perquè l’arròs no es quede cru, la paella quedarà
feta en 20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada