divendres, 19 de juny del 2015

Paella amb pilotes i pollastre



Ingredients:

12 pilotetes
8 trossos de pollastre
un grapat de bajoquetes
1 pimentó roig
1 pot de tomaca triturada
Julivert
all
pebre roig dolç
colorant
sal
un grapat i mig d’arròs per persona
2 pastilles de brou de carn
oli
aigua

Elaboració:

Posem l’oli a calfar en la paella, després sofregim el pollastre, les pilotetes i quan estiguen sofregides es trauen i es reserven. A continuació posem a sofregir el pimentó roig a trossos i després fem el mateix que les pilotes i el pollastre i reservem. En un morter triturem l’all, el julivert, el pebre roig, el colorant i la sal
Posem l’arròs i el sofregim, a continuació aboquem la picada que hem fet al morter i el pot de tomaca triturat amb les dos pastilles de brou a trossets. Després ho menegem tot bé i sofregim. Posem aigua calenta i distribuïm tots els ingredients que teníem reservats, menys el pimentó roig que el posarem quasi al final. S’ha de controlar el foc perquè l’arròs no es quede cru, la paella quedarà feta en 20 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada