Ingredients:
Mig quilo de morralla, amb el caps del rap400 g d’arròs
100 ml d’oli
600 grams de rap
1 nyora
1 o 2 tomaques
2 alls
julivert
pebre roig
safrà o colorant
huit cigales
Elaboració:
En primer lloc cal preparar un bon brou de peix. En una
cassola poseu a escalfar un poc d’oli i quan siga ben calent sofregiu
les nyores, sofregiu la morralla, afegim l’aigua.
Feu una picada amb la nyora, l’all i el julivert .
En la paella on aneu a fer l’arròs, escalfeu l’oli, sofregiu la les cigales i les traem. Afegiu la pebrera i quan estiga, afegim el rap, a continuació la tomaca i sofregiu, aboqueu la picada i pebre de fulla ampla i el safrà o colorant. Afegiu l’arròs, li feu unes voltetes per mesclar-ho tot bé i a continuació aboqueu el caldo ben calent (el doble de l’arròs). Tasteu de sal, escampeu i deixeu coure 17 minuts, primer a foc viu i després a poquet de foc. Quan comence a evaporar el caldo escampeu els gramàntols per damunt. Deixe reposar i serviu.
Feu una picada amb la nyora, l’all i el julivert .
En la paella on aneu a fer l’arròs, escalfeu l’oli, sofregiu la les cigales i les traem. Afegiu la pebrera i quan estiga, afegim el rap, a continuació la tomaca i sofregiu, aboqueu la picada i pebre de fulla ampla i el safrà o colorant. Afegiu l’arròs, li feu unes voltetes per mesclar-ho tot bé i a continuació aboqueu el caldo ben calent (el doble de l’arròs). Tasteu de sal, escampeu i deixeu coure 17 minuts, primer a foc viu i després a poquet de foc. Quan comence a evaporar el caldo escampeu els gramàntols per damunt. Deixe reposar i serviu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada