Ingredients:
500 g d'arròs
200 g de bajoquetes
200 g de faves tendres
150 g de garrofó
200 g de carxofes
100 g d'alls tendres
250 g de pimentó roig
100 g de tirabeques, (opcional pèsols)
1 Cullerada de nyora fregida (o picada crua per a freir)
2 rametes de romer
Una tomaca, safrà
cabeça d'alls
oli
sal
1 l de brou de verdures o 1 litre d'aigua amb 2 pastilles d'avecrem.
Elaboració:
1.Col·loca la paella ben equilibrada al foc
2. Fregeix primer la cabeça d'alls i la carxofa.
4. Afig la bajoqueta, els alls tendres i fregeix-los bé
5. Afig el garrofó i les faves i fregeix-ho lleugerament.
6.
Afig una picada amb la nyora picada, 4 dents d'all, la tomaca i el
safrà (molts li afigen pebre roig).
7.
Afig el litre de brou de verdures i porta-ho a ebullició. Posa les
ramitas de romaní ací, i recorda llevar-les abans de tirar l'arròs
8.
En aquest moment rectifica la sal i afig l'arròs i ja saps menys de 20
minutos, si veus que es queda sense brou, baixa el foc i tapa la paella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada