500 g d’arròs
250 g de cigrons arremullats una nit amb bicarbonat
mig conill
una pimentó roig
Un grapat de pèsols o faves tendres i menudetes
Una cabeça d’alls
Una tomaca ratllada
Una picadeta de nyora
Aigua
safrà
oli
sal
Elaboració:
S'aprofita el brou de bullir els cigrons que
ha de ser d'un litre.
1) Es frigen els pimentons, a tires, trossos de conill, la
cabeça d’alls i els cigrons amb oli i sal
2) S’afig la tomaca, nyora (prèviament fregida) i les
favetes
3) Posem l’arròs i el fregim fins que canvie de color
4) Incorporem el bro.
5) Ajustem de sal i deixem cuinar el plat al màxim els
primers 10 minuts, després baixem el foc i ho deixem 17-18 minuts més.
6) Deixem 2-3 minuts de repòs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada