½ Kg de magre
dos pimentons rojos
4 alls tendres
400 g d’arròs
2 l de brou de carn
una culleradeta de safrà
oli
sal
Elaboració:
Poseu la paella a calfar amb el foc al mínim, li aboqueu mig got d’oli,
sofriges el magre amb el pimentó i l’all
tendre. A continuació retireu els alls tendres i els pimentons, aparteu la carn a la vora de la paella, aboqueu
l’arròs i damunt de l’arròs el sofregit. Ho remenegeu tot i aboqueu el brou. Poseu els
alls tendres i els pimentons de manera que quede bonic. S’ha de deixar 10 minuts
amb el foc al màxim i 10 minuts més amb
el foc al mínim. Quan hagen passat els 20 minuts apagueu el foc i tapeu amb un
cartró i deixeu reposar la paella durant
3 minuts aproximadament, que és quan estarà llesta per a menjar..
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada