divendres, 19 de juny del 2015

Paella d’all tendre, magre i pimentó



Ingredients:

½ Kg de magre
dos pimentons rojos
4 alls tendres
400 g d’arròs
2 l de brou de carn
una culleradeta de safrà
oli
sal

Elaboració:

Poseu la paella a calfar amb el foc al mínim, li aboqueu mig got d’oli, sofriges el magre amb el pimentó  i l’all tendre. A continuació retireu els alls tendres i els pimentons,  aparteu la carn a la vora de la paella, aboqueu l’arròs i damunt de l’arròs el sofregit. Ho remenegeu tot i aboqueu el brou.  Poseu  els alls tendres i els pimentons de manera que quede bonic. S’ha de deixar 10 minuts amb el foc al màxim i 10 minuts  més amb el foc al mínim. Quan hagen passat els 20 minuts apagueu el foc i tapeu amb un cartró i deixeu reposar  la paella durant 3 minuts aproximadament, que és quan estarà llesta per a menjar..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada