dijous, 18 de juny del 2015

Paella d’estiu

Ingredients:

 300 g d'arròs
1/2 pimentó roig
1/2 pimentó verd
1 albergina
1 manoll xicotet d'alls tendres
1 ceba mitjana
¼ kg bajoques llargues
2 tomaques madures
1.5 litres caldo verdura
Romer (molt poc)
Safrà
Oli
Sal

Elaboració:

Tallar l'albergina a rodanxes d'un centímetre aproximadament. Despuntar i trossejar les bajoques i pelar i tallar la ceba en juliana. Netejar i tallar els alls. En una paella tirem prou oli i sal i saltegem pimentó i l'albergina durant uns 7 minuts. Reservar. En el mateix oli sofregim la ceba picada, els alls tendres i les bajoques. Continuem amb la tomaca tallada i picada i una vegada transcorreguts  3 minuts, agreguem l'arròs. Remoure tot junt durant uns 3 minuts més. Reguem tot amb el caldo de verdures, afegim el safrá i al bullir, ajustar de sal. Deixar 10 minuts a foc fort, repartir l'albergina i el pimentó que havíem reservat i deixar altres 7 minuts a foc moderat fins que s'asseque tot el caldo. Una vegada apagada, col-locar unes branquetes de romer per damut i reposar uns minuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada