diumenge, 21 de juny del 2015

Arròs amb costelles i albergínies

Ingredients:

1,5 litres de brou de pollastre
750 g d'arròs
400 g de costelles
200 g de bajoquetes
1 rodanxes d'albergínia
1 tomaca de pera
1/2 pimentó roig
oli d'oliva

all
safrà 
sal

Elaboració:


1) En una paella posar l'oli i la sal.
2) Fregir les costelles i les albergínies (reservar l'albergínia per adornar la paella).
3) Fregir les verdures restants i l'all (6 dents pelats i en rodanxes) i la tomaca.

4) Fregir l'arròs fins que canvie de color.
5) Afegir el brou..
6) Quan trenque a bullir, coure'l 20 minuts Els primers 10 minuts a foc feble i els 10 últims a foc fort.
7) Deixar reposar 5 minuts i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada