Per al brou
750 kg de morralla
una fulla de llorer
Una ceba
una tomaca
dos dents d’all
un grapat de fulles de julivert
sal
Per la cassola
400 g d’arròs
2 dents d’all i 2 nyores picades
Uns anells de calamar a trossets menudets
oli verge d’oliva,
safrà
sal
Elaboració:
1.- Frig tots els ingredients del brou peix per a
incrementar el sabor . Afegeix 1,5 l d'aigua i fes el brou durant 40 minuts.
2.- En una cassola de fang o ferro frig en bona cosa d’oli 2
dents d’all i 2 cullerades de nyora picada.
2.- Afegeix també uns trossets de calamar si t’agrada o en
tens, i després l’arròs; frig-lo fins que canvie de color.
3.- Ara fica-li el brou i porta’l a ebullició
4.- 20 minuts i ja el podem gaudir!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada