Ingredients: (per a 6 persones)
600 g d'arròs,
2’5 quilos de
morralla,
2’5 Kg de peix:
emperador, escórpora, gallineta, dentol etc..
180 g de tomaca
4 alls picat,
2 nyores
julivert
oli d'oliva
sal
llimaElaboració:
En cinc litres d'aigua es cou la morralla, amb un lleuger sofregit d'alls, tomaques i nyora. La cocció durarà al voltant de mitja hora. Es cola el brou i en el mateix es cou l'altre peix durant 20 min. Per separat, i en la paella o calder, es prepara un altre sofregit d'alls, tomaca i nyores. S'agrega l'arròs i s'ofega. Després s'afig el brou de cocció dels peixos: els primers deu minuts courà l'arròs a foc viu, després es rebaixarà el foc gradualment. La sal s'afig durant la cocció, i ha de provar-se abans de concloure el guisat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada