dissabte, 20 de juny del 2015

Arròs de polp i abadejo



Ingredients:

200 g arròs
150 g polp cuit
50 g molles d'abadejo
100 g tomaca en daus xicotets
100 g bolets
50 g ceba picada
50 g carxofa
50 g garrafó
50 g carabassí en daus xicotets
50 g pimentó roig torrat
30 g pimentó verd en daus
25 g porro en juliana fina
25 g pebre roig flor
1 cullerada xicoteta cebollí picat
1 cubet nyora líquida
4 cullerades soperes oli d'oliva
1,2 l. fumet
Una picada d'all i menta
Un polsim de timó i pebrella

Elaboració:

Saltejar la verdura per ordre de duresa. Sofregir la tomaca i el pebre roig i afegir el fumet. Quan trenque a bullir afegir l'arròs, assaonar i especiar. Afegir el polp i l'abadejo a vuit minuts d'acabar. Afegir la picada i decorar amb julivert i cebollí picat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada