Ingredients:
250 g de fetge de porc
250 g de costella de porc
200 g de papada de porc
Un rellomello de porc
150 g de magre de porc
500 g. d'arròs
Una coliflor
Una tomaca
Dos dents d'all
Una tassa d'oli d'oliva
Julivert
Safrà
Aigua
Sal.
Preparació:
Es trosseja la carn i s'assaona.
Es llava i trosseja la coliflor.
Es trossegen i es ratllen els alls i la tomaca
En una paella es posa a calfar l'oli, i es fregeix
la carn.
Quan està daurada, s'afig el tomàquet i l'all, se
sofregeix una mica i s'afig l'aigua i unes rametes de julivert.
Afegim l'aigua, i deixem coure durant tres cambres
d'hora.
Agreguem la col trossejada i l'arròs, rectifiquem
de sal, i deixem coure fins que l'arròs està al punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada