dijous, 18 de juny del 2015

Paella de “matapuerco” de Navaixes



Ingredients:

250 g de fetge de porc
250 g de costella de porc
200 g de papada de porc
Un rellomello de porc
150 g de magre de porc
500 g. d'arròs
Una coliflor
Una tomaca
Dos dents d'all
Una tassa d'oli d'oliva
Julivert
Safrà
Aigua
Sal.

Preparació:

Es trosseja la carn i s'assaona.
Es llava i trosseja la coliflor.
Es trossegen i es ratllen els alls i la tomaca
En una paella es posa a calfar l'oli, i es fregeix la carn.
Quan està daurada, s'afig el tomàquet i l'all, se sofregeix una mica i s'afig l'aigua i unes rametes de julivert.
Afegim l'aigua, i deixem coure durant tres cambres d'hora.
Agreguem la col trossejada i l'arròs, rectifiquem de sal, i deixem coure fins que l'arròs està al punt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada