dijous, 18 de juny del 2015

Paella de llangosta



Ingredients:

1kg. de llagosta
1/2 kg. de gambes
1 ceba
5 alls
2 tomaquees madures
400 gr. d'arròs
Safrà
Sal
Olie
Brou de peix






Elaboració:

En primer lloc, i abans de tot, hem de vertir una mica d'oli en una paella i calfar-ho. D'altra banda, partirem les llagostes per la meitat i les ajuntarem amb els caps de les gambes, les quals haurem pelat anteriorment ja que després ens faran falta.
Posem tot junt a l'oli i ho sofregim una mica. Una vegada fet açò, retirarem tot el marisc de la paella i col·locarem les gambes que havíem pelat abans juntament amb la ceba picada, els alls i el tomàquet rallado. Ho deixem en la paella perquè se sofregisca i tirem l'arròs i el safrà.
Finalment, i per a finalitzar, afegim el brou de peix i les llagostes. Deixem bullir i ajustem de sal.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada