divendres, 19 de juny del 2015

Arrosset de gambes


Ingredients:

400 gr. de gamba roja xicoteta o cues de gamba roja
300 gr. d'arròs
1,5 litres de brou de les gambes
all,
ceba,
nyora,
julivert
tomaca

Elaboració:

1) Preparar un 1 litre de brou amb els caps i peles de les gambes, la ceba, el julivert, una fulla de llorer, dos tomaques pelades, oli i sal. Bullir uns 30 minuts i colar el brou. Reservar els cossos de les gambes.
2) En una paella posar la nyora picada 2 o 3 dents d'all
3) Fregir les gambes i reservar
4) Afegir 2 tomaques i julivert i fregir l'arròs fins que estiga ben fregit.
5) Afegir el brou i bullir entre 15 i 17 minuts segons gust mes o menys al dente, a foc fort. Quan s'evapore (5 minuts abans d'acabar el plat), ajustar el foc i provar de sal
6) Quan estiga elaborat i sec esperar 5 minuts abans de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada