Ingredients:
400 gr. de gamba roja xicoteta o cues de gamba roja
300 gr. d'arròs
1,5 litres de brou de les gambes
all,
ceba,
nyora,
julivert
tomaca
Elaboració:
1) Preparar un 1 litre de brou amb els caps i peles
de les gambes, la ceba, el julivert, una fulla de llorer, dos tomaques pelades,
oli i sal. Bullir uns 30 minuts i colar el brou. Reservar els cossos de les
gambes.
2) En una paella posar la nyora picada 2 o 3 dents
d'all
3) Fregir les gambes i reservar
4) Afegir 2 tomaques i julivert i fregir l'arròs
fins que estiga ben fregit.
5) Afegir el brou i bullir entre 15 i 17 minuts
segons gust mes o menys al dente, a
foc fort. Quan s'evapore (5 minuts abans d'acabar el plat), ajustar el foc i
provar de sal
6) Quan estiga elaborat i sec esperar 5 minuts
abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada