dijous, 18 de juny del 2015

Paella de fetge de bou



Ingredients

400 g  d´arròs
Fetge, 
lleterola
rellomello del bou 
una endívia o escarola
mig kg de cigrons arremullats
Tomaca
pebre roig
safrà
oli
sal
0´8 l d'aigua.

Elaboració

Sofregir molt bé, el fetge, el rellomello i la lleterola, que ja estaran tallats a trossets i salats. Ara sofregir l´endívia i la tomaca; afegir el pebre roig. Es dona a tot açò unes voltetes en la paella fins que l´endívia estiga blaneta, a continuació es posa l´aigua i es deixa bullir un poc ( 10 min. ). Posar els cigrons ( si estan bullits, millor ) i després l´arròs, el temps de coguda es de 15 a 20 min. els primers 7 -8 min. a foc fort i la resta a foc lent. Quan l'arròs estiga sequet, ja estarà fet.
És un plat que dona molta energia, un menjar de valent. Original d' Alboraia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada