Ingredients
400 g d´arròs
Fetge,
lleterola
rellomello del bou
una endívia o escarola
mig kg de cigrons arremullats
Tomaca
pebre roig
safrà
oli
sal
0´8 l d'aigua.
Elaboració
Sofregir molt bé, el fetge, el rellomello i la lleterola, que ja estaran
tallats a trossets i salats. Ara sofregir l´endívia i la tomaca; afegir el
pebre roig. Es dona a tot açò unes voltetes en la paella fins que l´endívia
estiga blaneta, a continuació es posa l´aigua i es deixa bullir un poc ( 10
min. ). Posar els cigrons ( si estan bullits, millor ) i després l´arròs, el
temps de coguda es de 15 a 20 min. els primers 7 -8 min. a foc fort i la resta
a foc lent. Quan l'arròs estiga sequet, ja estarà fet.
És un plat que dona molta energia, un menjar de valent. Original d'
Alboraia
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada