400 g arròs
200 g de tonyina
fresca
100 g de cloïsses
200 g de verdures de
temporada
(carxofes, faves, col i flor, alls tendres, etc.)
1 tomaca madura
1 pebre roig
1 nyora
1 cabeça d'alls
brou de peix
sal
oli d'oliva
Elaboració:
Es sofrig la nyora i
els alls en la paella i és retiren. Es trosseja la tonyina. Es trosseja la
verdura en trossos xicotets, és llaven en aigua i llima, s'escorre i se salteja
junt en la tonyina i la tomaca en l'oli que abans s'han sofregit la nyora i els
alls. A continuació s'afig l'arròs i és remena tot. S'afig el brou de peix,
cloïsses prèviament bullides i la pebrera. Deixar coure durant 10 minuts a foc
fort, 5 a foc fluix, deixar reposar i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada