dissabte, 20 de juny del 2015

Arròs amb tonyina i verdures



Ingredients: 

400 g arròs
200 g de tonyina fresca
100 g de cloïsses
200 g de verdures de temporada 
(carxofes, faves, col i flor, alls tendres, etc.)
1 tomaca madura
1 pebre roig
1 nyora
1 cabeça d'alls
brou de peix
sal
oli d'oliva

Elaboració:

Es sofrig la nyora i els alls en la paella i és retiren. Es trosseja la tonyina. Es trosseja la verdura en trossos xicotets, és llaven en aigua i llima, s'escorre i se salteja junt en la tonyina i la tomaca en l'oli que abans s'han sofregit la nyora i els alls. A continuació s'afig l'arròs i és remena tot. S'afig el brou de peix, cloïsses prèviament bullides i la pebrera. Deixar coure durant 10 minuts a foc fort, 5 a foc fluix, deixar reposar i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada