dilluns, 22 de juny del 2015

Arròs amb cloïses



Ingredients:

Mig kg de cloïsses,
250 g de pèsols,
400 g d'arròs
3 dents d'all
1 ceba
 mig pimentó verd
8 cullerades d'oli
1 cap de lluç
cascos de ceba
1 carlota
1 l de brou
2 cullerades de julivert picat
sal
pebre
safrà
 
Elaboració:

Llavar les cloïsses i posar-les en aigua amb sal durant dues hores. Coure en un litre d'aigua el cap de lluç llavat amb la carlota neta i en trossos i els cascos de ceba durant 20 minuts. Fregir les dents d'alls en la paella i traure-les al morter per a picar-les amb el safrà torrat i el julivert. En l'oli sobrant de les dents d'all, fregir el pimentó i la ceba picats i, quan estiguen blans, afegir el triturat del morter, els pèsols i les cloïsses. Ofegar l'arròs, afegir el brou i, quan trenque el bulliment, rectificar el punt de saó i deixar coure 10 minuts a foc viu i 7 a fluix. Comprovar el punt d'arròs. Reposar l'arròs uns 10 minuts. Si està un poc sencer, tapat. Si està al punt, destapat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada