500 g arròs
250 g de sèpia
250 g de rap
250 g d'emperador
8 gambes
8 clòtxines
4 cigales
250 g de cloïsses
1 pebrera verda,
aigua
1 dent d'all
2 tomaques madures
safrà,
oli
sal
Elaboració:
Es llava el marisc i
el peix. S'obrin al vapor els clòtxines i les cloïsses. És trosseja la sèpia,
el rap i l'emperador. És talla la pebrera a trossets i és pela i pica l'all i
les tomaques.
Després que l’oli està calent és frig la pebrera, els alls i les tomaques. S'afig el peix i quan tot estiga quasi fet es tira l'aigua calenta (el doble que d'arròs) i un poc de sal. Quan trenca el bull és tira l'arròs repartit per tota la paella i és deixa coure 15 minuts. A mitat de la cocció s'agrega el marisc.
Després que l’oli està calent és frig la pebrera, els alls i les tomaques. S'afig el peix i quan tot estiga quasi fet es tira l'aigua calenta (el doble que d'arròs) i un poc de sal. Quan trenca el bull és tira l'arròs repartit per tota la paella i és deixa coure 15 minuts. A mitat de la cocció s'agrega el marisc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada