400 g de faves desgranades
250 g de magre de
porc trossejat a daus,
200 g d'arròs de gra
mitjà,
100 g de tomaca
pelada i picada,
1 pessic de safrà,
1 culleradeta de pebre
roig,
1’250 l de brou
d'au o de carn,
60 ml. d'oli d'oliva,
salElaboració:
Calfar l'oli en una cassola al foc, fregir el magre a continuació les faves i després la tomaca; afegir mitja culleradeta de pebre roig i de seguida el brou. Coure entre 15 i 20 minuts, segons el tendres que siguen les faves; afegir un polsim de safrà.
Provar el punt de sal, tirar l'arròs i coure destapat a foc mitjà entre 16 i 18 minuts.
Provar uns grans d'arròs per a verificar el punt de cocció, retirar del foc i servir immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada