dijous, 18 de juny del 2015

Paella de cigrons i pollastre

Ingredients:

Mig pollastre o uns trossos de costelletes
500 g d'arròs
200 g de cigrons remullats la nit abans amb bicarbonat i sal
1 pimentó roig gran (tallat en trossos xicotets)
1 cabeça d'alls (amb un tall continu al llarg de l'equador)
1 tomaca madura ratllada
2 nyores picades
safrà
oli
sal

Elaboració:

1. Es prepara un brou amb el pollastre i els cigrons, fregint ben els trossos en una cassola. S'afig aigua (necessitarem 1 litre de brou, així que cal controlar) es cuina durant mitja hora i es reserva el brou.
2. Es fregeix una cabeça d'alls, el pimentó roig a trossets, les nyores, el pollastre es fregeix molt bé, la tomaca amb el safrà o colorant i per fi l'arròs i els cigrons.
3. Es fregeix tot durant 2 o tres minuts.
4. S'afig el brou bullint i quan torne de nou a bullir s'expliquen 17 minuts.
5. Es deixa reposar 5 o 10 minuts i se serveix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada