½ kg de conill
24 xones (també anomenat vaqueta)
300 g de bolets
1 tomaca madura
400 g d'arròs
3 alls
1.5 litres de brou
200 cc oli
Safrà
Pebre
Sal
Elaboració:
de carn o aigua
Els
caragols, que ja els tindrem nets, els bullim lleugerament a foc mínim fins a
matar-los i reservem. Sofregirem en la paella el conill prèviament
salpebrat, fins que quede ben daurat. Picarem els alls i la tomaca i els
sofregirem també junt amb la carn. Hi agregarem l'aigua o el brou i ho
deixarem
coure al voltant de 15 minuts fins que el conill estiga tendre. Hi afegirem l'arròs i
els caragols, ho courem 5 minuts i hi
tirarem els bolets, el safrà i, si fera
falta, sal. Courem 15 minuts més i quan es quede l'arròs sense brou,
apagarem el foc i ho deixaren reposar uns instants.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada