dijous, 18 de juny del 2015

Paella de conill, caragols i bolets

Ingredients:

 ½ kg de conill
24 xones (també anomenat vaqueta)
300 g de bolets
1 tomaca madura
400 g d'arròs
3 alls
1.5 litres de brou
200 cc oli
Safrà
Pebre
Sal

Elaboració:
de carn o aigua

Els caragols, que ja els tindrem nets,  els bullim lleugerament a foc mínim fins a matar-los i reservem. Sofregirem en la paella el conill prèviament salpebrat, fins que quede ben daurat. Picarem els alls i la tomaca i els sofregirem també junt amb la carn. Hi agregarem l'aigua o el brou i ho deixarem coure al voltant de 15 minuts fins que el conill estiga tendre. Hi afegirem l'arròs i els caragols, ho courem 5 minuts i hi tirarem els bolets, el safrà i, si fera falta, sal. Courem 15 minuts més i quan es quede l'arròs sense brou, apagarem el foc i ho deixaren reposar uns instants. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada