dilluns, 22 de juny del 2015

Arròs amb carabiners (gambot)



Ingredients: (6 persones)

700 gr. d'arròs
1,4 litres de brou de peix.
set carabiners mitjans (podem afegir també altres 7 gambes roges)
400 gr. de tomaca
De sis a vuit dents d'all
tres nyores
rameta de julivert
Oli,
all i
Sal

Preparació:

1.- Fas una picada amb les tomaques, els alls (una dent almenys per persona), el julivert, les nyores i sal. Les nyores abans les trosseges molt xicotetes i les friges amb cura de no cremar-les.
2.- Poses a fregir la paella amb 200 dl d'oli i sal per les vores.
3.- Afiges els carabiners i els friges fins que solten ben el brou (uns 4-5 minuts) i es reserven.
4.- Afiges la picada i friges fins que s'evapore el líquid.
5.- Afiges l'arròs i ho friges durant 2-3 minuts.
6.- Afiges el brou bullint-lo o bé el portes a ebullició, rectifiques de sal (recorda-te’n que estiga un poc salat, després l'arròs endolceix).
7.- als 10 minuts afiges els carabiners amb major o menor art. Als 18-20 minuts ja està.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada