Ingredients:
400 g d'arròs
½ kg d'aladrocs frescos
¼ kg d'espinacs
2 tomaques madures.
1 ceba
Safrà
4 Alls
1.4 litres de brou de peix
Oli d'oliva
Sal
Elaboració:
Poseu
a remulla els espinacs i netegeu-les de la terra que puguen tindre.
Trossegeu-les. Netegeu els aladrocs, obriu-los i lleveu-los cap i
espina. Saleu-los. Talleu la ceba en juliana i els alls en lamines.
Tirem oli en la paella (per a 4 persones tindrem prou en una de 40 cm de
diàmetre) i un poc de sal i sofregim, a foc lent, la ceba i els alls.
Quan comence a transparentar la primera, afegiu els espinacs i sofregir
uns 5 minuts. Després la tomaca ratllada i continuem fins que evapore
l'aigua. És hora de tirar l'arròs, li donarem unes voltes, afegirem el
safrà i immediatament el brou de peix bullint (Orientativament, la
proporció serà de 3 parts de brou per cada una d'arròs que hàgem
tirat), i deixarem coure 10 minuts a foc fort i 8 a foc moderat. Durant
els 5 primers minuts de cocció, repartirem els aladrocs desespinats per
damunt i rectificarem de sal si fóra necessari. Deixeu reposa
r uns
minuts i a la taula.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada