dijous, 18 de juny del 2015

Paella d'aladrocs i espinacs

Ingredients:

 400 g d'arròs
½ kg d'aladrocs frescos
¼ kg d'espinacs
2 tomaques madures.
1 ceba
Safrà
4 Alls
1.4 litres de brou de peix
Oli d'oliva
Sal

Elaboració:
 
Poseu a remulla els espinacs i netegeu-les de la terra que puguen tindre. Trossegeu-les. Netegeu els aladrocs, obriu-los i lleveu-los cap i espina. Saleu-los. Talleu la ceba en juliana i els alls en lamines. Tirem oli en la paella (per a 4 persones tindrem prou en una de 40 cm de diàmetre) i un poc de sal i sofregim, a foc lent, la ceba i els alls. Quan comence a transparentar la primera, afegiu els espinacs i sofregir uns 5 minuts. Després la tomaca ratllada i continuem fins que evapore l'aigua. És hora de tirar l'arròs, li donarem unes voltes, afegirem el safrà i immediatament el brou de peix bullint (Orientativament, la proporció serà de 3 parts de brou per cada una d'arròs que hàgem tirat), i deixarem coure 10 minuts a foc fort i 8 a foc moderat. Durant els 5 primers minuts de cocció, repartirem els aladrocs desespinats per damunt i rectificarem de sal si fóra necessari. Deixeu reposa
r uns minuts i a la taula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada