dimecres, 17 de juny del 2015

Paella de sega Xèrica




Ingredients:

Un conill.
200 g. de bajoqueta
100 g de fesols blancs tendres.
Una tomaca madura
Una dent d'all
Una tassa d'oli d'oliva
500 g d'arròs
2 litres d'aigua
Safrà
Sal

Per a les pilotetes:
La sang del conill
El fetge del conill
Un ou
100 g de pa rallado
2 llonganisses
2 magres de porc
Canyella
Pebre blanc

Elaboració:

Trossegem el conill. Ratllem la tomaca i trossegem l'all. Pelem i trossegem la bajoqueta. Desgranem els fesols blancs tendres. En una paella calfem l'oli i fregim el conill assaonat amb sal. Quan la carn està daurada afegim la verdura i li donem unes voltes. Agreguem la tomaca  i l'all. Tirem l'aigua i la sal. Donem unes voltes i ho deixem coure. Quan la carn està cuita, afegim l'arròs i el safrà. Corregim de sal. Mentre es cou l'arròs preparem les pilotes picant el fetge, les magres i les llonganisses i barrejant-les en cru amb la resta de tots els ingredients. Fem unes mandonguilles xicotetes i les afegim per damunt de la paella quan s'estiga assecant l'arròs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada