divendres, 19 de juny del 2015

Paella amb ceba, ous de sèpia i abadejo

Ingredients:

300 g de cigrons remullats
500 g d'espinacs
400 g d'arròs
1 gotet d'oli
1/2 pollastre
2 garbetes d' alls tendres
Pebre roig
Safrà o colorant
Sal

Elaboració:

Els cigrons, prèviament en remulla, amb una culleradeta de bicarbonat, es bullen uns tres quarts d'hora en una olla de pressió.
Amb la paella al foc i ben nivellada, es posa la sal i l'oli. Quan l'oli està calent s'hi aboca la carn a trossos menuts. Amb la carn ja sofregida, s'hi posen els alls tendres trossejats; es volteja tot fins que els alls queden blanets i s'hi afegeixen els espinacs, ja nets i tallats, és clar.
Quan els espinacs queden ofegats, es tira una culleradeta de pebre roig, es remeneja, i s'hi posa l'arròs; s'aboca aigua procurant que no arribe als claus de les anses. A continuació, els cigrons ja bullits i el colorant. Un tast de sal i en vint minuts té el punt.
L'arròs ha de quedar un punt meloset, però no mai empastrat.
Aquesta paella du un poc menys d'aigua per a coure l'arròs, ja que es té en compte que els espinacs n'escorren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada